adobe photoshop cs5 : free download

Assalamualaikum. 
k ramai gila yang tanya camne nak download adobe photoshop cs5 ni. semua tempat xboleh.. ok jangan nangis jangan nangis, mak ada. dah ready? lets get started. mula2, korang pergi sini Adobe Photoshop wan_hazel . dah? pastu korang ikut bawah ni

tekan muat turun tu . lepastu dia akan keluar macam ni 


tekan dekat muat turun percuma tu . sebab yg seblah tu mungkin kene bayar, korang mesti taknak bayar kan. sara guna bahasa melayu kejap sebab nak bagi faham jelas. lagipun harini 31 , bulan 8.. ce teka hari ape?! clue: MERDEKA!!! yeahh hari kemerdekaan . bgi orang malaysia jelah :p ok2 sambung

ha, lepastu korang tunggu lah 20 saat. nanti dia automatically download, pastu korang kene tunggu lagi.. xde lah lama sangat kalau korang leh sabar . lepastu dah download, dia kuar cmni


tekan tu, then extract to mana2 folder korang, nanti dia kuar dalam folder, korang bukak lah then cari icon Adobe Photoshop, bukak, tunggu loading, pastu jeng jeng jeng! dah boleh guna ^^


haa taknak cakap pape? ok sama2 :p btw, nak ucapkan selamat hari kemerdekaan kepada seluruh rakyat malaysia (muntah k muntah) dan jgn negara je merdeka, diri kita pun kene merdeka, merdeka dari maksiat . and bersyukurlah kita stil hidup dengan aman kat sini x seperti negara2 lain yang ditindas. k tadah tangan semuaa.. Allahumma nsuril ikhwanana fi syria, misr, falestin, wa fi kulli makan wa kulli zaman. aminn!

have a nice day! Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment